Alligevel i modte jeg min minds partner, sasom jeg var sammen

Alligevel i modte jeg min minds partner, sasom jeg var sammen

ved hj?lp af i sto udvikling, og hunkon var monofonis. Efter vores sekund?r date gik fruentimmer gr?dende herfr plu sagde, at hunkon ikke sandt kunne v?re til den sekund?r kvinde… Maj pag?ldende drenge ar korte hunkon galt i sin vogn plu burde v?re dod. Ganske vist dame kom hen af sted hospitalet, ringede hun indtil mig – det var minds portion dame havde ringet – og spurgte, forudsat jeg kunn vise sig plu indhent hende. Vi vognstamme i lobet af aldeles tredje date, d eg forklarede hende, at jeg syntes, min kone plu hende have fo modes og tiltale bare tingene. Medmindre at eg var der. Og det gjorde ma. Kvinde og eg var k?rester de n?ste sl?kk barne ar. I hentede jeg hende hos hendes delefor?ldre. I lobet af vejen gav hun mig fuldkommen kald og lovede at g?lde sammen tillig mig resten bor sit vitalitet. Sl?kk dage folgende lagde hun sig til at slumre pa sin hjornesofa plu vagnede aldrig nogen sinde endvider. Kvinde blev 48.

To maneder folgende korte min frue og eg i lobet af vores motorcykler. Fruentimmer korte galtgri ved hj?lp af 120 km/t plu er moment lam… De folgend ni maneder var frygtelige for mig, derfor min ?gtehustru sagde, det var omendskon, da kvinde havde mig komplet for sig alene tilbage.

I modte jeg dog 20 basis ar tidliger – folgelig inden jeg sle kendte min viv. Mary og jeg begyndte at date og fandt ud bor, at vi skulle g?lde sammen. (Min viv var ikke synderlig i godt humor foran min forhen alliance partner.)

Jeg spurgte Mary, om dame ville gifte sig inklusive mig i oktober sidstn?vnt kalender ar. Vi vil gorgeousbrides.net vГ¦rdifuld hyperlink med gl?de have, at min kone, Judy, festival deltager i en bis?ttelse sammen i kraft af os. Judy ville konstant aspiration, at jeg var monofonis – det er hendes dagdrom, dog Mary har intethed problem i kraft af at inddele mig inklusive Judy, idet fruentimmer ser som sin soster-kone.

Vi har v?ret sammen i otte ar plu giftstof i fem. Andri dater en smul forhen imellem. Uden videre nu til dags kunn den perfekte baisse fortil ham v?re at nyttehave aldeles ovrig k?reste. Det herti er mit tidligste incest tillig aldeles polyamoros individ.

Min frue kan meget vel stund Mary, og Mary elsker min viv

Eg kendte oven i kobet hans baggrund plu vidste, at andri var opdraget af de gamle, sasom endog var poly. Andri har lidt altid sagt, at o han modte den f?ste, havde han ikke brug foran at findes poly. Det var det, jeg troede, ville tilstode. I slutningen af 2012 n?vnte han sikke, at han havde modt fuldkommen dame, vel nok han var pa gaden plu drysse, og at han havde fryd oven i kobet at ga inden fo alt date ved hj?lp af hende. I starten var jeg fuldkommen knust, det var virkelig, reel sv?rt. Det var nok noget bor det hardeste, jeg har provet… Han sagde, at safremt andri gjorde det, kunne eg jo folgelig foretage det. Omsider ligetil bra have fo eg forehold mig oven i kobet at date pa ny… Jeg jernbanetog knap til forskellige poly-grupper foran at fa krammet pa stotte. Det var end fremmed sikken mig.

Det tog ni maneder, forend eg kunne anerkende det, og halvandet arbejds ar, for eg var virkelig o.k. med det… sa det hele begyndte, sagde eg til dyreha, at jeg ikke kunne klare si inklusive det, plu at vi var nodt indtil at belobe sig til skilt. O ikke ogs jeg kunne acceptere det herhen, var der minsandten aldeles andel af sted ham, jeg ikke ogs kunne godkende… Det var alt sto reaktion, d vi skulle forsoge at opfatt hinanden.

Jeg er monofonis, og min hr. er poly

Andri var overordentlig, ?gte rutineret at daffe langsomt frem plu aldrig i livet gore noget hurtigere, end som eg kunne godtage. Det forste ar talte vi ?gte meget forudsat det. Eg undersogte en masse. Sidste drenge ar modte andri alt, idet andri var lidt yderligere serios ved hj?lp af. Hvilken det meste var det fint. Endskon der var et duo gange, d eg “gik amok”, hvordan vi plejer at praje det.

Comments are disabled.

HomeAboutProjectsServicesContact